Nabízíme registrace do největšího počtu katalogů na trhu!

04.12.2010 19:04

Registrace do katalogů


Nabízíme registrace do největšího počtu katalogů na trhu!
Registrace do katalogů ceník
Katalogy firem Zaručujeme vložení odkazu na Vaši firemní prezentaci či e-shop do všech katalogů!

* Registrace do katalogů K registraci do katalogů používáme tyto informace: titulek, popis a internetovou adresu webu dále telefon, firemní e-mail, ičo, dič atd. Tyto informace jsou součástí zpětného odkazu, které uvidí návštěvníci internetu v katalozích.

* Zpětné odkazy Vaše prezentace internetových stránek je v katalogu firem umístěna v nejvýstižnější kategorii dle oboru, kterým se zabýváte. Tolik potřebný odkaz v katalogu přidá hodnoty Vašeho webu, podle kterých vyhledávač určuje pozici webu.

 * SEO optimalizace K Vaší 100% jistotě o provedení registrace do katalogů Vám ke kompletnímu reportu zdarma přidáme screenshoty (scan obrazovky) každého námi vyplněného katalogu, který Vám zašleme na CD nosiči poštou.


Jedna z neopomenutelných součástí procesu SEO optimalizace Vašich internetových stránek je registrace do katalogů. Díky tvorbě velkého množství zpětných odkazů a registraci internetových stránek do předních fulltextových vyhledávačů Seznam, Google, Bing, Jyxo, Morfeo a katalogů firem, vám nejen přináší další tolik potřebné návštěvníky vašich stránek, ale také zlepší pozici ve vyhledávačích.

Registrace do katalogů slouží k získání potřebných zpětných odkazů, které jsou nezbytné k optimalizaci pro vyhledávače (SEO). Disponujeme největší databází katalogů! Ke každé dokončené registraci do katalogů vám zdarma zašleme na CD disku screenshoty (scany obrazovky při registraci) s kompletní dokumentací.

Registrací do katalogů získáte mnoho zpětných odkazů, což je velmi důležité pro SEO.

 

HOME Ceník


Eroticke-Pomucky-Vibratory.Webnode.cz / SexShop Vibrátory Erotic shop Magazín pro ženyMagazín o bydlení